http://gronbergsport.no

Din handlevogn: 0 varer.

Arctic Trout MicroWave

Art.nr. 1857


Førpris: 3399,00
Vår pris: 2999,00
Du sparer: 400,00
Alternativer:


Arctic Trout MicroWave 9' 6 - 22 g 3-delt m/ Tube

Kr 3 399,-
Informasjon
Arctic Trout Series er utviklet spesielt med tanke på ørret og sjøørretfiskeren med høye krav til stenger. Det er brukt Japansk 46-tonns karbon, for å kombinere lav vekt med spenstige og følsomme klinger. Dette er ellers en karbonblanding man normalt kun finner i High-end fluestenger. Den 3-delte klingen er matt brun med oransje pyntesurringer og er i tillegg utstyrt med spigotskjøter som gjør at klingens spenst utnyttes maksimalt. Et lekkert formstøpt snellefeste i «copper tiger» finish med oransje forsterkningsring, sørger for at snella sitter som limt på stanga og ligger godt i hånda. Kvalitet på kork og ringer er selvsagt høy og det er brukt gummikork i front for bedre holdbarhet og grep. Et tykt fløyelsfutteral og en Corduratrukket stangtube sørger for sikker transport fram til fiskeplassen. Egenskapene til Arctic Trout Series kjennetegnes med en ekstremt god følsomhet, lav vekt og en spenst som gir presise og rekordlange kast uten anstrengelser.

Lawson Arctic Trout har fått de nye prisbelønte MicroWave stangringene på lengdene opp til 10'.

Disse ringene går sin seiersgang i USA og egner seg spesielt på stenger med lavere kastevekter.

MicroWave ringen retter lina allerede ved første stangringen pga den ekstra løperingen som er montert på denne. Dette minimerer friksjon gjennom resten av ringene, da lina retter seg ut i den første løperingen og reduserer snørerotasjon som man får med «vanlige» ringer.

Dette gir lengre kast ved bruk av mindre kraft og enormt bra presisjon. MicroWave ringene gir også lavere totalvekt på stanga, ettersom ringene er lettere framover på stanga. Dette resulterer i en «kjappere og spenstigere aksjon, samt en skikkelig «nice feeling».

9 FOT er allround lengden til wobbler, sluk, spinner og agnfiske etter ørret fra land. Denne lengden gir som regel tilstrekkelige kastelengder, samtidig som den fint kaster en passe tung dupp med en fortom på et par meter ned til en markklyse.

Ditt tips er nå sendt til kim@steinhaug.com
Vi behandler din henvendelse, vennligst vent...
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
Kommentar
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
Kommentar
Prisvisning
Ekskl. MVA
Inkl. MVA


Husk at vi gjerne monterer line på snella, eller setter sammen flueutrustningen uten ekstra kostnad.

undefinedAkkurat nå er det 35 brukere online i nettbutikken.
Easy Webshop er levert av Systemweb.no. | Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern | Mobilutgave